T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
VAN / GÜRPINAR - Üçgen Ortaokulu

Üçgen Ortaokulu

Telefon
05340867804 (YAPRAK ÜNAL OKUL MÜDÜRÜ)
Belgegeçer
432 551 26 94
WEB
https://ucgenortaokulu.meb.k12.tr
Adres
ÜÇGEN MAH. ÜÇGEN KÜME EVLERİ ÜÇGEN ILK VE ORTAOKULU BLOK NO 118 GÜRPINAR / VAN
Vizyon
VİZYON: Gelecekte olmak istenen yerin ve bu yere gidişin yol haritasıdır. Vizyon cümlesi, organizasyonun ulaşmak istediği en uç nokta ve durumu, ilerlenecek yönü gösterir. OKULUMUZUN VİZYONU: Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlaka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır. DEĞERLER: Kurumun temsil ettiği ayırt edici değer ya da temel inançlardır. Vizyonun temelidir. Kurumda çalışan kişilerin kararlar alırken ya da faaliyetler yürütürken nelerin doğru, nelerin yanlış olarak niteleneceğini belirler. Çalışanlarının ortak değerleri olan kurumsal değerler zaman içinde oluşmuştur. Bunlar bazı kurumlarda yazılı bazılarında yazılı değildir; ancak herkes tarafından uyulur.
Misyon
MİSYON: Kurumun içindeki ve dışındaki herkese kim olduğumuzu ve ne yapmaya çalıştığımızı anlatır. Misyon ifadesi; ne yaptığımızı, kime yaptığımızı, nasıl yaptığımızı, neden yaptığımızı belirler. Misyon; kurumun değerlerine dayanmalıdır. OKULUMUZUN MİSYONU: Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmektir.
Başarılar
OKULUMUZUN DEĞERLERİ: Kurumun tüm çalışanlarının; • Görevlerin yerine getirilmesinde objektiflik ilkesinin uygulandığı, • Tüm ilişkilerde insana saygı esasına göre hareket edildiği; çalışan ve hizmet alanların beklenti, duygu ve düşüncelerine değer verildiği, • Kurumsal ve bireysel gelişmenin “Sürekli Eğitim ve İyileştirme” anlayışının uygulanması sonucu gerçekleşeceğine inanılarak eğitim ve iyileştirme sonuçlarının en etkin şekilde değerlendirildiği, • Görev dağılımı ve hizmet sunumunda adil olunduğu, kuruma katkının tanınıp takdir edildiği, • Üçgen İlkokulu´nun değerli bir ferdi olmanın gururunun duyulduğu; çalışanlar arasında dayanışma ve işbirliğinin en üst düzeyde gerçekleştirildiği, inanç ve değer duygularına sahip duruma ulaştırmaktır.
Öğretmen :7
Öğrenci :54
Derslik :5
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :280
Öğretim Şekli :Tam gün eğitim.
Saatler
(8:20-14:55)
Isınma
Kalorifer Sistemi ile ısınma sağlanmaktadır.
Bağlantı
Yok
Yabancı Dil
Ulaşım
Ulaşım köy minibüsleri ile gerçekleşmektedir. Düzenli olarak her gün köyden, Gürpınar ilçesine ve Van il merkezine araç bulmak mümkündür(Araç sabah gidip akşam geri döner). Aynı zamanda köyümüze 7 km uzaklıktaki Güzelsu (Hoşap) beldesinden 10 dakikada bir Hakkari, Yüksekova, Başkale araçları geçmektedir.
Servis Bilgisi
servis yok
Yerleşim Yeri
Üçgen Köyü, Güzelsu Mevkisi, Gürpınar, VAN
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Van ili merkezine uzaklık 74 kilometredir. Gürpınar İlçe merkezine uzaklık ise 54 kilometredir. Güzelsu Belde merkezine uzaklık 7 kilometredir.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Diğer Hususlar
okulumuzun 6 adet lojmanı bulunmaktadır. lojmanlarımız Kalorifer Sistemi ile ısınmaktadır.
Yazdır